Asuntohotelli Kaivo tarjoaa erinomaista palvelua ja idyllistä majoitusta aivan Naantalin keskustassa. Muumimaailma, kirkko, vierasvenesatama, keskustan palvelut, rantakaupat ja ravintolat vain kävelymatkan päässä. Olemme avoinna ympäri vuoden.

Q Huoneet

Meillä on erikokoisia huoneita 2-4 hengelle. Voit myös valita kahden makuuhuoneen ja olohuoneen yhdistelmän esimerkiksi ystävien tai perheen kanssa majoittuessa. Erillinen yläkerran huoneisto, jossa on oma sisäänkäynti, sisältää kaksi makuuhuonetta, oleskelutilan ja wc:n / suihkun. Tiloissa on TV, DVD ja videonauhuri sekä langaton internetyhteys.

Q Tilat ja fasiliteetit

Pihalta löytyy huvimaja, jossa on grilli, heti valmis sauna ja hiekkalaatikko sekä paljon tilaa lasten leikkejä varten. Sisäpihalla on kolme pysäköintipaikkaa. Huoneemme ovat tilavia ja tiloista löytyy televisio, dvd ja videonauhuri. Tarjoamme myös langattoman internetyhteyden. Keittiö on täysin varustettu 12 hengelle. Yhteisissä tiloissa on lisäksi kaksi kylpyhuonetta.

Q Juhlat ja tapahtumat

Jos olet kiinnostunut järjestämään pienen juhlan tiloissamme, esimerkiksi syntymäpäivät, kerro meille toiveesi ja pyydä tarjous.

Mitä mieltä olet paikasta?

Arviosi Tälle Kohteelle

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Lisätiedot

 • Kaupunki tai kunta:Naantali
 • Myyntipalvelu:liisa.nuotio@kaivokatu13.com
Show all
  • €€€€

  Liity sisäpiiriin ja saat sähköpostiisi
  parhaat edut, uusimmat matkavinkit
  ja parhaat matkakohteet Suomesta!

  Wuhuu! Olet liittynyt sisäpiiriin onnistuneesti!

  Pyynnön lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

  Finland Travel Info käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sisäpiiriläisille tarkoitettuja etuja, sekä parhaita matkavinkkejä Suomesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen tilauksesta nappia painamalla.